כמה שאנחנו אוהבים שמחות?
כיום, להמון אנשים אין כבר את הכוחות לעמוד ולבשל.
זה מה שגורם להם להזמין מגשי אירוח שמגיעים כבר מסודרים, מאורגנים ומצולחתים ברמה מאוד מאוד גבוהה.
מגשי אירוח בירושלים בכללם, יכולים להיות במספר גדול מאוד של סוגים.
כיום, עם התחדשות העולם הקולינרי הירושלמי שמשתבח עם השנים, ההיצע והביקוש גדלים בקצב מסחרר.
אודות למבחר העצום והצבעים המרשימים, החוויה לעיניים לא פוחתת מהחוויה לחיך!
השפעת הקורונה על צריכת מגשי אירוח
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה (COVID19), צריכת מגשי אירוח בירושלים ובישראל בכלל עלתה משמעותית!
נגיף הקורונה כידוע כלל כמה סגרים שבעקבותם אנשים נאלצו לחגוג אירועים מצומצמים בבית שלהם.
המצב רוח הירוד, השהייה הממושכת מול הטלויזיה ומשמע האוזניים על החדשות העגומות בטח לא הוסיפו לחשק לתכנן אירוע.
מסעדות וחברות קייטרינג רבות מספרות שמאז שהנגיף חדר לחיינו, צריכת אמגשי האירוח עלתה באלפי אחוזים!
ההיצע רק גדל וגדל..
מגשי אירוח בירושלים מאופיינים במבחר מאכלים שמייחדים רק את העיר המיוחדת הזאת.
אין ספק שבכלל המסעדות והחברות היצע האוכל הוא ענק.
התפריט הרגיל בקפה תמרה גם ככה גדול כשלעצמו,השף מתניה נחמיה מספר שבמגשי האירוח שם דגש אף יותר!
כידוע, המקום מציע מגוון עשיר של מנות איטלקיות, יחד עם זאת מתניה שם דגש על ייחוד תפריט האירועים.
מתניה מספר שלקוחות רבים משבחים את הממולאים (יפרח) , הכדה הוותיק ואפילו החומוס הירושלמי שמיוצר במקום.
נראות, נקיון והגיינה!
כששאלו צרכני מגשי אירוח בירושלים מה הדבר החשוב ביותר להם התשובות היו זהות לחלוטין.
במקום הראשון ובמיוחד עקב המשבר, ההיגיינה ניצחה.
רק לאחר מכן היה חשוב ללקוחות הנראות והטעם.
מסעדות רבות עלו על שיטת “הצבעים” ומייחסות לנושא חשיבות רבה!
בנוסף לטעם החשוב מוסיפים למנות עלים מיוחדים, עלי מיקרו ועגבניות שרי תמר שמייפות מאוד את האריזה.
דגש נוסף ומאוד חשוב הוא האריזה, אם תעיינו באתרים המציעים מגשי אירוח בירושלים תראו שאופן האריזה שונה ממקום למקום.
במסעדה משתמשים באריזות המובחרות,הקשיחות והאטומות ביותר.
ידוע שכשהאריזה אטומה הרמטית נחסמת כניסת חיידקים.
אז לאחר שדיברנו המון, בואו נבשל!
שיהיה בתאבון